Доказателство, че жените са “по-чисти” от мъжете

Be Sociable, Share!

  Случка във фитнеса онзи ден:
  След тренировка отивам да се изкъпя, но не щеш ли има само ледено студена вода. Бързо изкъпване и зъзнене, обличане и към рецепцията с леко раздразнено-но-закачливо настроение. Към рецепционистката с още един младеж в един глас:

  - Аре бе, кво направихте с тая топла вода… (и няколко “приятелски” псувни)
  - Ееее, момчета! Нито една жена не се опплака до сега, само вие мъжете.
  - Естесвено, защото жените не са се и замисляли да се изкъпят след тренировка.

  Изводът: това, че гаджето или жена ви постоянно ви повтарят “Ооооо, аз никога не мириша. Аз не се потя.” е изключително вярно. Нека да го повярваме, да го приемем за вярно и да ги оставим да си живят в техния измислен “чист” свят.

  Be Sociable, Share!

   1/3 в годините, не означава и 1/3 в акъла. Честит 90-ти рожден ден на дядо ми проф. Иван Бешевлиев

   Be Sociable, Share!

    Честит 90ти рожден ден на дядо ми проф. Иван Бешевлиев – Беката! Жив и здрав! Хубаво съвпадение, че през 2013 той стана на 90, а на мен ми предстои 30. Да бях поне 1/3 умен колкото него, щеше да е прекрасно…

    Проф. Иван Бешевлиев и Стефан Чорбанов на 90-тия му рожден ден, 13. юли 2013 г., София

    Be Sociable, Share!

     Защо на някои хора им се “получават нещата онлайн”, а други (мислещи се за големи) ни най-малко…

     Be Sociable, Share!

      Докато продължават на бизнес срещи за уеб сайтове и онлайн магазини да ме питат “Колко време ти трябва да го направиш?” и докато си мислят, че това са неща, които се правят от един човек за няколко часа по междудругото, дереджето ще е такова… едните ще правят кеш онлайн, другите ще се чудят що не става.

      Уважавам хората, които наливат пари в сайтове и магазини и реклама и се радвам като правят кеша. Другите, колкото и да са (или си мислят че са) големи офлайн, просто още не са дорасли за другото…

      Надявам се да имам време да доразвия темата за тези, на които им е интересно. Това може и да помогне на тези, които се чудят “защо не им стават нещата онлайн”.

      Be Sociable, Share!
       Pages:1234567...24»

       Кой е Стефан Чорбанов?

       Stefan Chorbanov, Stenik
       От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
       Повече за мен »

       Follow me on twitter