За мен

Be Sociable, Share!

  Стефан Чорбанов, Stenik, експерт по онлайн търговияПрез 2004 г. Стефан Чорбанов участва в разработката на първия онлайн магазин за клиента Pakostnik.com, който и до момента е водещ в бранша с интернет търговия на бебешки стоки. През годините, като разработчик, PM и консултант в Stenik, работи по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, WS Teleshop, Кабелкомерс и много други. Вижте повече за клиентите »

  От 4 години развива свои онлайн магазини, като хоби, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина го притежават.

  Стефан има опит и като лектор, участвал в не малко презентации с e-commerce тематика.

  От началото на 2012 г. Чорбанов поддържа своя личен блог със статии, свързани с онлайн търговията, които дават практически съвети на начинаещи и напреднали онлайн бизнесмени и ентусиасти.

  Be Sociable, Share!

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter