Закачалки с Facebook like-ове показват колко са харесвани дрехите на fashion веригата C&A

Be Sociable, Share!

  Fashion e-commerce темата ме вълнува доста, не само защото съм участвал в разработката на десетки онлайн магазина за дрехи с екипа на Stenik (можете да видите част от проектите тук), а защото “мода + онлайн търговия = хоби” за мен и ми доставя ежедневно удоволствие.

  В този ред на мисли не мога да подмина великолепната идея на огромната верига за дрехи C&A, която е поставила електронни дисплеи на закачалките на дрехите в магазините си. Тези дисплеи показват не друго, а броя на Facebook like-овете, които моделът е събрал на тяхната страница в социалната мрежа.

  Занимаващите се с онлайн търговия на дрехи имат благословията на социалните мрежи и могат по стотици начини (иновативни или вече доказани) да използват ОГРОМНИЯ им потенциал, за да вдигнат имиджа на бранда си и продажбите в техните онлайн магазини.

  Ако и вие притежавате или менажирате e-commerce уеб сайтове и се нуждаете от нови идеи за тяхното популяризиране, винаги можете да ми пишете »

  C&A слагат закачалки в магазините си с броя на Facebook likes

  Be Sociable, Share!

   5 Comments

   • Твърде добре!

    • Чел съм, че бразилските рекламни агенции са много извратени. Може и техните умуве да са замесени в тази кампания :)

     • Извратени е наистина най-точната дума в този случай:)

   • Very interessting idea on how to use FB like’s.

    • I think we should implement some amazing features also for your e-commerce website ;)

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter