Да презентираш 20 слайда за 5 минути пред 80 немци

Be Sociable, Share!

  Презентация за 5 минути, 20 слайда, които се сменят автоматично на 15 секунди – нямаш право на грешка, а мисълта ти трябва да тече плавно и логично. Особено, ако ти е за първи път и не е на родния ти език, го наричам “на very hard”.

  Форматът на презентиране се нарича Ignite. По повод световната Global Ignite Week, всички презентации на уеб срещата Webmonday в Мюнхен (07.02.2011) трябваше да следват стандарта.

  Webmotag - Мюнхен

  Като представител на Stenik, моята презентация бе със заглавие “How to attract new customers with news about our web company?” Темата засегнах още на презентацията си “За 12 месеца от трета глуха до устите на хората” на WebXpo 2010, като сега преработих самата визия и формат на презентацията, както и аспектите, които засягам в нея.

  Самото събитие протече според очакванията ми, без изненади, за сметка на предната уеб среща в Нюрнберг. Интересното бе, че участниците презентираха свои собствени интернет проекти и бизнеси, повече от половината, от които са работещи бизнес модели в САЩ. Но както важи и за България – надали всичко, което приложиш на необятния пазар, ще работи и на малкия.

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter