Да спечелиш уважението на бившите си учители и ръководството на 91. НЕГ

Be Sociable, Share!

  На 22. март 2011 в Гьоте институт – София се състоя презентацията на новия уеб сайт на 91. НЕГ, спонсориран и изработен от Stenik. Повече за събитието, което бе водено от мен и учителката по английски език г-жа Цонева може да прочетете в уеб дизайн блога на Stenik.

  Стефан Чорбанов в Гьоте институт и 91. НЕГ

  С жеста си към 91. Немска езикова гимназия исках просто да покажа, че една успешна компания за изработка на уеб сайтове, като Stenik, може да не работи само с комерсиална цел, а и за благото на други. Изобщо не очаквах, че на презентацията на уеб сайта ще бъде посрещнат на крака от над 10 мои бивши преподаватели в гимназията, както и част от дирекцията. Голямата изненада за мен бе и връчването ми на грамота, лично от пом. директора г-жа Маврова.

  Ще продължа старанието си към развитие на уеб сайта на 91. НЕГ с огромно удоволствие!

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter