E-mail маркетинг за онлайн магазини! Историята за Киро бе ключова в презентацията ми на събитието “Продавай повече онлайн”, 11.04.2013, Интерпред

Be Sociable, Share!

  На 11. април 2013 в Интерпред, София се проведе семинара за онлайн търговци “Продавай повече онлайн”, организиран от Interactive Seminars. Не само по мое, а и по мнение на съдружника ми в Stenik Димитър Димитров, на други лектори и участници, събитието ”Продавай повече онлайн” е най-добрия семинар за eCommerce, който е правен до момента в България.

  Публиката беше страхотна, много адекватна и доста напреднала в онлайн търговията със своите собствени интернет магазини (или планове за тях), а лекторите бяха свръх-подготвени с много интересни лекции. Лично за мен много ценни и важни бяха контактите с представители от ръководството на Еконт и ePay.

  Моето участие бе в панела за e-mail маркетинга в онлайн магазините, a изявите на екипа от Stenik не бяха само това. Самото събитие стартира с лекцията на съдружника ми Димитър Димитров с темата: “Малките неща, които те правят голям търговец онлайн! Добри практики от най-големите водещи нишови онлайн магазини.”. Вижте презентацията на Димитър в slides.bg.

  В моята презентацията разказах историята на измисления герой Киро и неговото преживяване с автоматизирани мейли и бюлетини (newsletter) в интернет магазин за дрехи, което накара Киро за стане заклет фен на магазина и го направи VIP клиент.

  Сега вижте снимки от серминара, моята презентация и social ексепримента, който направих с публиката: Снимах залата, качих снимката в профила си във Facebook и помолих всички, които са намерили за полезна презентацията ми да дадат по един “Like”.

  Стефан Чорбанов завършва презентацията си за e-mail маркетинг и подготвя героя Киро в офиса на Stenik

  Стефан Чорбанов завършва презентацията си за e-mail маркетинг за онлайн магазини и подготвя героя Киро в офиса на Stenik

  Вижте и самата презентация, която представих на семинара. Изготвена е от мен с инструмента Prezi.com, а дизайнерката в Stenik Милица Христова създаде визията на героя Киро.

  Стефан Чорбанов на сцената на Продавай повече онлайн в Интерпред - снима пълната зала, за да я качи във фейсбук профила си

  Стефан Чорбанов на сцената на Продавай повече онлайн в Интерпред – снима пълната зала, за да я качи във фейсбук профила си

  Резултатът от социалния експеримент на таймлайна на Стефан Чорбанов

  Резултатът от социалния експеримент на таймлайна на Стефан Чорбанов

  Стефан Чорбанов и Димитър Димитров от Stenik

  Стефан Чорбанов и Димитър Димитров от Stenik

  След края на събитието - Стефан Чорбанов от Stenik и организатора Мартин Попов от Interactive Seminars

  След края на събитието – Стефан Чорбанов от Stenik и организатора Мартин Попов от Interactive Seminars

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter