Ибиса и Майорка 2011 в малко видео материали

Be Sociable, Share!

  Снимките трудно могат да пресъздадат какво се случва по двата тотално различни испански острова Ибиса и Майорка, но малко видео клипове могат да помогнат:

  —————————

  Магията на Platja d’En Bossa & Bora Bora нямаше да е пълна, ако не бяха самолетите, които минават 200 м. над глава ти на всеки 5 мин.

  —————————

  Не знам кои бяха тез двама DJ-чета (определено бяха обратни май май), но за три часа нямаха нито едно слабо парче и счупиха всичко:

  —————————

  Ненормалниците от LMFAO накараха 3000 човека в Pacha Ibiza да не предстанат да подскачат час и половина. Freak show:

  —————————

  Pete Tong излезна в 05:00 и разцепи мрака, както обикновено:

  —————————

  В Палма също има откачени клубове, а парчето на Steve Angello го пускаха масово и на Ибиса.

  —————————

  Лудите, поркани UK тийнейджъри в английската част на Майрока – Магалуф. Не можеш да се разминеш от размазни и превъзбудени младежи. Хубаво е да караш със затворени прозорци, за да връхлети някоя паста, дюнер или бутилка от бира в колата:

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter