Поканен съм за жури в националното състезание за уеб разработчици „Покажи на какво си способен“ в Монтанта

Be Sociable, Share!

  Признателен съм на Мартин Стефанов, който ме покани да стана част от журито от националното състезание за уеб разработчици „Покажи на какво си способен“. То ще се проведе на 15-17 юни 2012 в Монтанта, а журито ще има за задача да оцени създадените и защитени от младите участници уеб сайтове и да награди най-добрия.
  Съревнованието е страхотен шанс да се откроят новите уеб таланти на България и да им се даде възможност за стаж в някои от водещите фирми в уеб бранша.

  Стефан Чорбанов ще бъде жури в националното състезание за уеб разработчици „Покажи на какво си способен“

  Освен мен, като представител на Stenik, в журито ще има и колеги от Devision, ICN и Telerik.

  По време на състезанието специална презентация ще бъде изнесена от Явор Колев, началник на сектор „Компютърни престъпления и интелектуална собственост” към ГДБОП. Както е известно Stenik е основен партньор на ГДБОП, обезпечавайки технически уеб сайта за подаване на сигнали за интернет престъпления www.cybercrime.bg.

  Be Sociable, Share!

   2 Comments

   • Аз ти благодаря, че се съгласи да участваш в журито :-)

   • С удоволствие приемам предизвикателството.

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter