Младите web-аджии се развиват. Доказа го журирането ми в уеб конкурса “Покажи на какво си способен”

Be Sociable, Share!

  Българските web-аджии се развиват. Доказаха го децата от 12 до 18 години, които бяха разработили великолепни уеб проекти за участието си в конкурса “Покажи на какво си способен”.

  Присъствах на проеведеното на 15-17. юни 2012 състезания, като жури и лектор, по покана на организатора и ученик в Монтанта Мартин Стефанов и любезните спонсори и мои приятели от хостинг компанията ICN.bg.

  webin-main-stefan-chorbanov

  Като част от журито заедно с колеги от Devision, Telerik, ICN и Пловдивския университет, трябваше да оценявам уеб сайтове, сътворени от тийн уеб дизайнери и да изберем задружно топ 3, както следва:

  1-во място: WebRide на Атанас Пенчев и Николай Анастасов от Варна

  2-ро място: В света на змиите на Владислав Манолев от София

  3-то място: Общество на фрийлансърите на Стефан Станев от Видин

  По време на уеб конкурса изнесох и кратка презентация пред младите уеб таланти на тема “Интернет търгивията – перспектива за уеб дизайнери и програмисти”.

  На откриването Явор Колев от ГДБОП представи постигнатите резултати на дирекцията в борбата с киберпрестъпленията, както и даде полезни съвети на подрастващото поколение, за това как да се пази в Инернет и какво не трябва да се прави.

  Be Sociable, Share!

   2 Comments

   • Благодаеря на спонсорите и най-вече ICN за якото събитие, беше много обогатяващо и интересно

   • Хубаво е да има млади таланти, които със всеки изминал ден се развиват повече и повече. Също и такива събития, като въпросното, да събира много хора (специалисти) разбиращи от работата си за обмяна на опит и идеи. Младите таланти са бъдещето на УЕБ-а. :)

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter