Благодаря на “Българска уеб асоциация” за отреденото първо място за блога ми chorbanov.com в “Български награди за уеб 2012″

Be Sociable, Share!

  Стефан Чорбанов с награда за най-добър блог на Български награди за уеб 2012На 28. юни 2012 получих награда в категория “Блог” за личния ми e-commerce блог chorbanov.com на ежегодния конкурс Български награди за уеб.

  Искам да изкажа благодарността си към организаторите от Българска уеб асоциация (BWA) за оказаната чест и да използвам отново случая (както на награждаването) да призова членовете на BWA да са по-дейни в полза на асоциацията и с действията си да бутат родния уеб бранш напред.

  Като съм толкова деен за Stenik, защо не мога да дам малко и на BWA?

  Аз самият поднесох извиненията си към управителния съвет (въпреки, че не съм част от него) на Българската уеб асоциация, че през последната година имах прекомерно много отговорности към компанията ми Stenik и нямах капка възможност за странични ангажименти.

  Но това дали в Stenik ще създадем най-популярния роден онлайн магазин за дрехи, No.1 приложение в App Store България или малък уеб сайт на студио за интериорен дизайн се дължи и на бранша, в който работя и който ми позволява да се развивам.
  Затова нека всички дадем нещо и не него!

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter