Следващото eCommerce предизвикателство пред мен – онлайн магазин за мъжки дрехи Fashionmix

Be Sociable, Share!

  Едно от любимите ми занимания, както в работата ми в Stenik, така и за част от свободното ми време, е да разработвам от нулата стартиращи онлайн магазини. Чувството, което изпитвам, когато поръчките в магазина започнат да влизат на малки интервали и носят доходност на клиента ми, е неописуемо.

  Новото eCommerce предизвикателство, което поемам, се нарича онлайн магазин за мъжки дрехи Fashionmix.

  Онлайн магазин за мъжки дрехи Fashionmix

  Бях в екипа на Stenik, който създаде уеб сайта чрез платформата за онлайн магазини Magento, а сега участвам в разработването на цялостната онлайн страгетия на Fashionmix и налагането на бранда на пазара на мъжката мода. Това включва консултиране при оптимизацията му в Google и рекламната кампания в Google Adwords, популяризиране в социалните мрежи (като основно старирахме с Facebook, но предостят ексеперименти с Intasgram, Tumblr и Pinterest) и организира не e-mail маркетинга до потребителите.

  Идеята на Fashionmix всъщност не е само да бъде онлайн магазин за мъжки дрехи. Идеята е брандът да се превърне в една общност от мъже, които искат да знаят как да се обличат с модни дрехи и да бъдат стилни в ежедневието си и на всякакви специални случай. За тази цел Fashionmix има и моден мъжки блог, който се разработва успоредно с магазина.

  Fashionmix е възможност на едно място да си купиш изгодно мъжки дрехи, обувки и аксесоари, да прочетеш за модните тенденции или да избереш подарък за мъж, който да получиш в луксозна опаковка.

  Радвам се, че съм част от екипа, който създаде и разработва онлайн магазин Fashionmix и че всички ние, които работим по проекта сме събирателно на слогана “Sky’s the limit”.

  Интернет магазин за мъжки дрехи Fashionmix

  Be Sociable, Share!

   1 Comment

   • Страхотна идея. В сайта има много хубави неща, а комбинацията с блога е наистина чудесна.

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter