Спри да гледаш това, което нямаш и бъди благодарен на това, което имаш…

Be Sociable, Share!

  Мислите на T.I. в мой превод, които обясняват доста неща и те карат да мислиш по-трезво:

  “Животът е интересно пътешествие. Никога не знаеш къде ще те отведе. Върхове и падения, обрати и завои. Всеки един ден можеш да получиш изненадата на живота си.

  Понякога, по пътя, по който си се запътил, е възможно да си кажеш: “Това е най-гадният момент в живота ми”.

  Но знаеш ли…? В края на краищата след всички бедствия, ако си стигнал там където си искал, знаеш че, това което не те убива те прави по-силен, и че бедствията са си заслужавали. По пътя си към върха ти ще направиш всичко. Но как ще върнеш живота си обрартно, когато вече си там? Това е моята дилема…

  Затова бъди щастлив с живота, който имаш. Спри да гледаш това, което нямаш и бъди благодарен на това, което имаш…”

  Stefan Chorbanov

  Be Sociable, Share!

   1 Comment

   • Евалата, радвам се, че има хора, които си използват сивото вещество по предназначение, “for a change” има един израз. Аз съм стигнал до същия извод от мой личен опит и наблюдения над стадото. Неблагодарността е едно от главните симптоми на лузърството. Лошото е, че е много трудно да го обясниш на един зомбиран, хъхрящ, депресиран мозък.
    Пожелавам Ви много успехи)

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter