Презентации и участия

Be Sociable, Share!

  Стефан Чорбанов на презентация на Social Me WorkShop 10 в Интерпред, София, април 2013Social Me WorkShop #10
  април 2013
  През април 2013 отново със съдружника ми Димитър Димитров повторихме участието си в поредния Social Me Workshop #10. Презентацията бе със заглавие “От какво зависи успехът в онлайн търговията? Работещи примери от водещи е-магазини”, а отново събитието се проведе в Интерпред, София пред 150 жедни за eCommerce знания хора.

   

  Стефан Чорбанов за онлайн търговията пред новините на TV7Интервю за новините на TV7
  февруари 2013
  Стефан Чорбанов коментира за новинарската емисия на TV7 за бума на онлайн търговията в България, новите интернет магазини и тенденциите в уеб бранша и онлайн бизнеса. За интервюто репортер от TV7 гостува в офиса на Stenik.
  Вижте интервюто в блога на Stenik

   

  Стефан Чорбанов презентира на Social Me WorkShop #9 в Интерпред, СофияSocial Me WorkShop #9
  октомври 2012
  Участие на Social Me Workshop #9 с презентация “Как да създадем и управляваме един успешен онлайн магазин?”. Събитието се състоя в Интерпред, София пред публика от над 150 човека, като в презентацията участва и моя съдружник в Stenik Димитър Димитров.
  Вижте презентацията

   

  Стефан Чорбанов от Stenik в Споделено с Вихра, TV7Споделено с Вихра, TV7
  септември 2012
  В предаването “Споделено с Вихра” по TV7, Стефан Чорбанов коментира HR теми за отношението на работодателя към служителите заедно с Георги Чобанов от Eurosport и Светлозар Петров от Jobtiger.bg
  Вижте видеото в сайта на TV7

   

  Стефан Чорбанов в Bulgaria On AirBulgaria On Air
  януари 2012
  Стефан Чорбанов в сутрешния новинарски блок на Bulgaria ON AIR: за пазара на уеб дизайн в България и перспективите на бранша.
  Вижте видеото в YouTube

   

   

  Презентация на Стефан Чорнбанов на Digitex 2011Digitex 2011
  oктомври 2011
  В рамките на уеб събитието Digitex 2011 изнесох дълга презентация на тема “Стартирате онлайн магазин? А знаете ли какво Ви очаква след това?”, която породи и много дълга дискусия с въпроси от публиката.
  Вижте слайдовете от презентацията в Slide Share

   

  Стефан Чорбанов на Ден на отворени врати в Stenik 2011Ден на отворени врати в Stenik 2011
  май 2011
  През май 2011 в 2 поредни дни пред 150 уеб стажанти презентирах с колегите ми от Stenik работния процес в компанията и развитието на един ентусиаст от уеб стажант до истински уеб професионалист.

   

   

  Стефан Чорбанов на презентация на 91. НЕГНов сайт на 91. НЕГ
  март 2011
  През март 2011 бях поканен от ръководството на 91. Немска езикова гимназия да представя създадения и спонсориран от Stenik нов уеб сайт на училището. Презентацията се състоя в Гьоте институт София пред дирекцията, учители, настоящи и бивши ученици.

   

  Стефан Чорбанов на Webmontag в МюнхенWebmontag Munich
  февруари 2011
  Презентация в Мюнхен в рамките на Webmonday in Munich. Темата бе “How to attract new clients with news about company?”, като я презентирах във форма “ignite” – 5 мин, 20 слайда, сменящи те автоматично през 15 сек.
  Вижте слайдовете от презентацията в Slide Share

   

  Стефан Чорбанов презентира на OnlineBiz'11OnlineBiz 2011
  януари 2011
  Като един от основните лектори на организираното от списание NET e-commerce събитие OnlineBiz 2011, темата на моята презентация бе “Моят онлайн магазин – готова платформа или индивидуално решение”
  Вижте цялата презентация

   

  Стефан Чорбанов в Стеник СериитеStenik Сериите
  октомври 2010
  През 2010 г. със съдружника ми в Stenik Димитър Димитров, създадохме Стеник:Сериите: видео поредица със съвети към клиенти, които търсят фирма, която да изработи техния нов уеб сайт или онлайн магазин. Участието ми бе в два клипа от поредицата, в които презентирах темите: “Как да търсим фирма за уеб дизайн?” и “От какво да се пазите при договорите за изработка на уеб сайт?”.
  Вижте Stenik Сериите в YouTube канала на Stenik

  Стефан Чорбанов на WebXpo 2010WebXpo 2010
  Юни 2010
  В рамките на WebXpo 2010 изнесох 3 презентации в София, Пловдив и Варна на тема “Как да привлека нови клиенти с новини около компанията ми?”, като дадох пример и какво Stenik в направил в предните 2 години, за да развие корпоративния си блог

   

  Стефан Чорбанов в M3 CollegeM3 College 2009 – PR & Web
  ноември 2009
  Бях поканен на едно от изданията на организирания от M3 Communications PR Thursday, на който говорихме за развитието на уеб бранша в България и популяризирането на онлайн търговията.

   

   

  Стефан Чорбанов в Ден на отворени врати 2009Ден на отворени врати в Stenik 2009
  септември 2009
  В деня на отворени врати в Stenik през 2009 г. презентирахме с колегите ми процеса на създаване на един уеб сайт: от концепцията, през дизайн и програмиране, до оптимизацията и поддръжката на интернет страницата.

   

  Микрофон и мишка
  април 2009

  Be Sociable, Share!

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter