Разходка до Мюнхен за посещение на Internet World 2011, 12-13.04.2011

Be Sociable, Share!

  Много силно изложение и конференция Internet World 2011 в Мюнхен на 12 и 13 април! Реших, че си заслужава да се посети и затова скокнах до Германия. Този път по чисто служебни дела – без бирички, без грилване и без шопинг!

  Стефан Чорбанов на Internet World Мюнхен 2011
  Всички снимки от уеб събитието на facebook.com/chorbanov

  На Internet World 2011 в Мюнхен имаше над 150 фирми изложители, което само по себе си говори за мащаба му. А и също за невъзможността един човек да ги обиколи всичките за 2 дена, като се опита да го съчетае и с конферентнат част.

  Много добро впечатление ми направи, че сред щандовете с изложители имаше цели 3 сцени, на които целодневно течаха безплатни лекции и презентации. Отделно разбира се имаше и конферентна част с платен вход.

  В Германия всичко се върти около e-commerce и прилежащите услуги: от изработка на онлайн магазини до e-mail маркетинг, онлайн маркетинг, анализиращи посещенията и поведението на потребителите инструменти, правни въпроси, заснемане и обработка на снимки, писане на текстов и SEO.

  За събитието мога да разкажа много, но ще е малко, защото самото то ми отвори доста работа и времето пак е кът. Бих отговорил на всякакви въпроси свързани с Internet World 2011, като най-лесно може да ми ги зададете на facebook.com/chorbanov.

  Стефан Чорбанов със собственика на gaxsys GmbH
  gaxsys Karlsruhe and Stefan Chorbanov, Stenik at Internet World 2011 in Munich

  Стефан Чорбанов с user experience специалистите от User Interface Design GmbH
  User Interface Design GmbH and Stefan Chorbanov, Stenik at Internet World 2011 in Munich

  Стефан Чорбанов и SEO специалиста на Barketing IMS GmbH
  Barketing IMS GmbH and Stefan Chorbanov, Stenik at Internet World 2011 in Munich

  Всички снимки от уеб събитието на facebook.com/chorbanov

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter