Другите за мен

Be Sociable, Share!

  Туньо Зафер, CSO в Grabo.bg

  “Стефан е сред малкото български онлайн предприемачи, които съумяват да задържат фокуса върху бизнеса си. Като създател и управител на Stenik, той разработва уеб сайтове, но най-вече се фокусира върху онлайн магазините, в което се справя много добре.
  Стефан има зад гърба си солиден опит и портфолио с български и международно онлайн магазини, както и познания по онлайн платформи за мащабни бизнеси. Но той е доста критичен спрямо себе си и не спира да се развива. Можете да го срещнете и като лектор на семинари за ползваемост или SEO за онлайн магазини, Adwords, социални мрежи или e-mail маркетинг.
  Ако решите да скачате в бизнеса с интернет магазини или просто искате да покажете бизнеса си онлайн, Стефан е задъжителна спирка, за да получите консултация или да ви даде практическо и работещо решение.”

  Сокол Соколов, Управител на Host.bg

  “Стефан Чорбанов измина пътя до успешния бизнес за впечатляващо кратки строкове със завидна и на моменти дразнеща лекота. Заедно с личното израстване и подобряване на квалификацията, Стефан спомогна фирма Stenik да стане марка на нашия пазар. Партньорството ни с фирмa Stenik е в областта на най-разнообразни по фокус и калибър уеб проекти, включително такива от изключително динамичната област на електронната търговия. Мога да потвърдя високия професионализъм, с който нашият партньор и персонално Стефан се отнасят към изискваниятра и желанията на клиентите и съвместната ни работа.
  Не на последно място, за мен е традиция да очаквам нестандартни предложения от Стефан, за които впоследствие проявява необходимата упоритост, за да се превърнат в реалност.”

  Иван Иванчев, Изпълнителен директор на EasyOnline Digital Agency

  “Стефан Чорбанов е млад, но опитен специалист със задълбочени умения в изграждането на платформи за електронна търговия. Неговото разбиране за уеб пазара и за моделите на онлайн търговия се базира на дългогодишната му комуникацията с клиенти и успешното изграждане и лансиране на множество електронни магазини в България.
  Като приятел и партньор, той винаги е бил насреща – да сподели опит или да подаде ценен съвет. Ако искате да навлезете бързо и резултатно в материята на онлайн търговията и да успеете, без да губите излишно време, средства и усилия, обърнете се към г-н Чорбанов!”

  Ели Манолкова, Собственик на бутик и онлайн магазин Regina Atelier

  “Моето мнение за Стефан Чорбанов е, че той успешно съчетава упорита работа, спорт и активни забавления.
  Всеки успял човек трябва да умее да се оглежда около себе си и мисля, че той го прави! Няма как да си прогресивен и щастлив, ако хората около теб тънат в мизерия. Да бъде честен, отговорен и провокативен към тези, които работят за него и с него е двигателят на успеха му. Радвам се, че нашите фирми имат чудесно дългогодишно партньорство!”

  Be Sociable, Share!

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter