E-commerce специалистите Стефан Чорбанов и Димитър Димитров от Stenik ще говорят на Social Me Workshop #9 на 27.10.2012

Be Sociable, Share!

  social-meЗа всички бизнесмени, които искат да създадат знаков онлайн магазин или да тласнат настоящия си e-shop към завидни продажби:

  Част от създаделите на интернет магазините Кокетна, Пакостник и Карпет МАКС ще участват за първи път на 9-тото издание на workshop-а, организиран от гурутата в социалните медии Social Me.

  ДА, ще говорим за онлайн магазини и правене на пари от онлайн магазини. И ДА: не пропускайте да се регистрирате за workshop-а още сега!

  За водещите:

  Стефан Чорбанов

  Стефан Чорбанов, StenikСтефан Чорбанов основава Stenik през 2004 г., като последнователно заема позициите като дизайнер, разработчик, PM и консултант. Със своите съдружници налага Stenik като водеща уеб агенция за разработка на интернет магазини. В 9 годишния си “e-commerce” опит, Стефан е работил за клиенти като Фантастико, Хиполенд, CarpetMAX, Кокетна, Пакостник, Денси и десетки други. От 4 години, като хоби, развива свои собствени онлайн магазини, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – комбинация от опит, който малцина го притежават.

  Димитър Димитров

  Димитър Димитров, StenikДимитър Димитров се присъединява като съдружник в Stenik през 2006 г., като от тогава до днес отговаря за печеленето на нови клиенти за компанията. Опитът, който придобива със сключените си договори за над 300 уеб сайта и срещите си със стотици други клиенти, му дава самочувствието да се нарече уеб консултант. Участвал е в консултирането и разработката на редица големи уеб сайтове и онлайн магазини за клиенти от ранга на МЕТРО, Евромаркет, Тексимбанк, HDI и др. Силата на Димитър е консултирането на клиенти за изработка на онлайн магазини с Magento, интеграция на онлайн магазини с различни ERP системи и складови софтуери, а неговата страст са онлайн магазините за дрехи, фитнес и хранителни добавки.

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter