UX Sofia разкърти зверски и помогна много на мен и бъдещето на Stenik

Be Sociable, Share!

  Браво, браво, браво…! Само това мога да кажа на всички лектори и организаторите от Лукрат на първия семинар за дизайн и ползваемост UX Sofia.

  Стефан Чорбанов на UX Sofia семинар за ползваемост

  Определено чуждестранните лектори изскочиха много с презентациите си, като най-силно ме впечатли Peter Boersma от Adaptive Path и покъртително добрата лекция на Eric Reiss от FatDUX Group, която постави невероятен край на семинарната програма.

  Лично на мен много ми помогнаха и презентациите на българските лектори, които също бяха блестящи. Особено тези на момчетата от Икономедия – Владимир и Константин, защото смятам да насоча Stenik доста мълниеносно към разработката на мобилни сайтове за нашите настоящи и нови клиенти. А другите две BG лица Георги Варзоновцев и Светослав Сотиров също не останаха по-назад с полезното инфо за UX-а като цяло и създаването на iPad приложение. Respect!

  Единственото лошо впечатление ми направи, че видях изключително малко собственици на уеб дизайн агенции, но както напоследък е модерно да се казва: “Те си знаят…”

  Stenik е “за” UX и смятаме да инвестираме много в това начинание!

  Be Sociable, Share!

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter