Защо на някои хора им се “получават нещата онлайн”, а други (мислещи се за големи) ни най-малко…

Be Sociable, Share!

  Докато продължават на бизнес срещи за уеб сайтове и онлайн магазини да ме питат “Колко време ти трябва да го направиш?” и докато си мислят, че това са неща, които се правят от един човек за няколко часа по междудругото, дереджето ще е такова… едните ще правят кеш онлайн, другите ще се чудят що не става.

  Уважавам хората, които наливат пари в сайтове и магазини и реклама и се радвам като правят кеша. Другите, колкото и да са (или си мислят че са) големи офлайн, просто още не са дорасли за другото…

  Надявам се да имам време да доразвия темата за тези, на които им е интересно. Това може и да помогне на тези, които се чудят “защо не им стават нещата онлайн”.

  Be Sociable, Share!

   3 Comments

   • Хейтиш излишно братле ;)

    • И това да го каже най-известният хейтър в нета? Мисля, че е споделяне на мнение.

     • точно щото съм най-големия хейтър, за това ти казвам че хейтиш излишно.

   Leave a comment

   Кой е Стефан Чорбанов?

   Stefan Chorbanov, Stenik
   От 2004 г., като разработчик, PM и консултант в Stenik, работя по електронните магазини на Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Кабелкомерс, WS Teleshop и много други. Като хоби, развивам и мои онлайн магазини, което ме прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.
   Повече за мен »

   Follow me on twitter